Produk unggulan

  • QUALITYQUALITY

    KUALITAS

    Palanggan sareng kualitasna sok aya anu pangpayunna
  • PROFESSIONALPROFESSIONAL

    PROFESIONAL

    Kami produsén propésional. Gaduh 40 taun penjualan sareng pangalaman téknis
  • PARTNERPARTNER

    Mitra

    Kami mangrupikeun skala ageung sisikian sareng perusahaan alat minyak khusus dina panilitian ilmiah, desain, produksi, penjualan sareng instalasi rékayasa.
  • SERVICESERVICE

    LAYANAN

    Tenet jasa "Huipin": palanggan lengkep sareng lengkep!

Tentang Kami

Hebei Huipin Machinery Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan sisikian skala-ukuran sareng alat-alat minyak khusus dina panilitian ilmiah, desain, produksi, penjualan sareng pamasangan proyek. Perusahaan bawahan kalebet Gandum Dingzhou Yongsheng sareng Mesin Mesin Co., Ltd. sareng Wanli Grain sareng Mesin Mesin Co., Ltd.

Saatos langkung ti 40 taun pamekaran, perusahaan ayeuna gaduh basis produksi alat gajih kelas hiji, insinyur téknis gajih profesional sareng ahli, ogé téknologi produksi canggih sareng alat presisi. Sadaya alat-alat gajih sareng asesoris dihasilkeun sacara mandiri.

Klién Kami

Kasus Téknik

  • Bengkel Leaching Minyak Sayuran

  • Unit Pemurnian Minyak Bumi Besi

  • 100TPD Jalur Kisi Minyak Sawit

  • Jalur Pemurni Minyak Bumi Baja stainless steel

  • 20 Ton Jalur Pencét Anu Rapeseed

  • 120TPD Sunflower Prepress Line

  • 200TPD Rapeseed Prepress Line

  • 500TPD Garis Panakawan Cikal Canola

  • 150TPD Lokakarya Pencét Minyak Kacang

  • 70 Ton Jalur Pencét Siki Mustard

  • 30TPD Garis Perbaikan Minyak Mustard

  • 100 Ton Jagung Jagung Produksi Pra-Pencét

  • 200 Ton Proyek Pencét Jagung Jagong

  • 250TPD Groundnut Press Workshop

  • Bengkel Ékstraksi Pelarut Minyak 500TPD

  • Prosés pemurnian

  • Ngaleut Minyak Sayuran

  • Tutuwuhan Panyaring Panyaring Berkesinihan Minyak Bumi